3. Hotelli vai isäntäperhe?

Heippa taas!

Hotelli vai isäntäperhe?

Itse valitsin hotellin koska haluisin, että se kuitenkin vähän tuntuisi siltä, että olisin loma matkalla ja emme oikein uskaltaneet kaverini kanssa mennä isäntäperheeseen. Kaikki jotka olivat olleet isäntäperheessä oli tykännyt heidän perheistä ja heillä ei ollu mitään ongelmia siellä!

Hotelli missä asuttiin oli todella mukava! Ainoo huono asia hotellissa oli ruoka. Me suomalaiset olemme tottuneet siihen, että käytetään paljon mausteita, ja siellä meidän hotelissa he eivät oikein niitä käyttäneet. Ruoka oli muuten todella hyvää, mutta vähän mautonta minun makuuni! Hotelli huoneissa nukkui 3-4 henkilöä ja alussa se tuntui todella ahtaalta, mutta ei se loppujen lopuksi ollut niin ahdasta ku emme oikein ehtineet viettää huoneessa aikaa! Meillä oli kokoajan ohjelmaa ja sit ku vihdoin päästiin huoneisiin, niin olimme niin väsyneitä että emme ees ehtineet miettiä huoneen kokoa.

Suosittelen hotellia jos haluaa saada kielimatkaan vähän lomafiilistä mukaan, mutta jos haluat oppia kielen kunnolla ja päästä puhumaan sitä paljon, niin kannattaa mennä isäntäperheeseen. Perheessä joudut käyttämään englantia joka päivä ja opit paremmin puhumaan ja käyttämään sitä. Hotelissa et oikein joudu käyttämään sitä ihan yhtä paljon, mutta kyllä sielläkin sitä tarvii jos haluaa esimerkiksi tutustua uusiin ihmisiin!


, Michelle Nyberg

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

4. Pakkaaminen

2. Miksi Malta?